Само теб!
Питаш ме дали съм с него,
питаш ме дали тая
аз чувства към момче, чиито
аз грешки няма да простя,
питаш ме какво изпитвам,
щом видя го в момент един,
дали без него вече свиквам,
или отново и любим,
кажи ми как да ти докажа,
че той е минало за мен
и чувствата си да покажа,
аз търся само само теб.
Аз теб обичам,
теб жадувам
и тебе само ще целувам!!!
© Боряна Всички права запазени