САМО ТИ
Душата ми на щастие ухае,
достигнала незрими висини.
Какво е обич тя отдавна знае...
Обичам те - без укор, без вини!
Щастлива съм, защото теб те има,
харесвам те такъв, какъвто си.
Дори да минат хиляди години,
в сърцето ми ще бъдеш само ти!
Какво от туй, че този свят е шантав -
не се страхувам от тълпата вън!
В най-чистите, в най-нежните пространства
единствен ти си моят сбъднат сън!
© Христина Радомирова Всички права запазени