И днес ме засърбя душата -
ще я почеша с някой ред.
Каква е мисълта в главата -
потете се, велик съм аз поет.
Нанизвам думите - да имат рима,
какъв излят, красив куплет!
От много рима смисълът изстина -
ще си остана неразбран поет.
Заспивам с мисълта велика -
не оцениха гениалния ми сан.
Добре, че генът на шизофреника
еднакъв бил на божия талант.
© Ивон Всички права запазени