Хей, мило мое момиче,
видя ли теб, сякаш виждам нежно кокиче.
Целувайки те, целувам устните ти меки,
с теб се чувствам сякаш съм на червените пътеки...
Обожавам времето прекарано с теб,
откакто сме заедно, животът ми е като мед...
Обичам нощите гальовни,
с теб знам, че сме най-чаровни...
Всяка ласка, всеки жест,
оценка ако трябва да ти дам, ще бъде шест!!
Целувките и прегръдките безкрайни,
харесва ми, че са толкова трайни...
С теб светът ми е като северното сияние,
мечтано и любимо, това е самопризнание!
© Кеси Всички права запазени