Чашата стои пред мен -
пълна със шампанско,
очите ми обляни със сълзи,
споменът за теб тъжи.
Наздраве казвам, но уви,
няма кой да отговори.
За чужбина с другата замина ти,
а шампанското пред мен стои.
Самотна ме остави ти -
със шампанско и сълзи...
Да знаеш как боли?!
Къде сгреших, не знам - кажи.
© Наталия Тодорова Всички права запазени
Пожелавам занапред нова любов да се роди,
споделено щастие и сбъднати мечти да ти дари!
ПОЗДРАВИ! БЪДИ!