Безкрайност. Ден и нощ.
Тъга. Сълзи. Остатък.
Сподавен вик. Немощ.
Дълбока рана. Отпечатък.
Самота. Безкраен миг.
Забравена и наранена.
Болка. Стон и вик.
Острие. Душа ранена.
Мъка. Ад. Ден след ден.
Безсилие. Сърце разбито.
Затвор. Окови. Птица в плен.
Мечти и щастие - изтрито.
© Татяна Всички права запазени