Сама. Отново сама.
Сама със свойта самота...
Мечта. Отново мечта.
Мечта си бил ти поредна...
Сълза. Отново сълза.
Сълза стопля моята душа...
Тъга. Отново тъга.
Тъга сътворих си аз сама...
И така, и така...
Сама ще съм със свойта самота,
измисляйки поредната мечта...
© Мина Всички права запазени
Сама ще съм със свойта самота,
измисляйки поредната мечта..."
Така е...сами се раждаме и умираме...мечтите са тези, които ни измъкват макар и за малко от добрата ни познайница самотата...
Поздрав за стиха