В твоят шумен, лъскав свят
съществува ли любов, кажи...?
Носиш се по течението, нали
в самота минават твойте дни...
Ти обичаш волността,
за теб това е истинската свобода...
Светът ти е огромен,
но в него не живее любовта...
Животът ти е пълен с лица,
но в кое от тях откри душа ?
Такава, която те обича
и те издига без крила...
Ти сам такъв живот избра,
живей живот в самота...
Но до обича ли ти се помни,
в любовта няма място за игри!