13.01.2006 г., 21:54 ч.

Самотна душа 

  Поезия
701 0 0
Обичах аз едно момче
обичах го от все сърце,
от цялото си сърце,
но той не разбра това,
нали е болен в любовта.

Влюбих се безнадежно в теб,
но няма как на Или сега
сърцето и е лед,
но няма го Миро на Или
леда да разтопи и сърцето
и отново да плени.

Или него много си обича
и на него се обрича,
но ако той и разбие сърцето,
ще трябва тя да го забрави и
да го остави.
Или винаги е била сама по пътя
из града и все тъжни неща
бледнеят в нейната душа.
Ще бъде ли Или някога щастлива,
това се пита тя,
когато е винаги сама!!!

© Илияна Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??