Самотна и безкрайно влюбена душа
Във тежка диагноза се превърна
безразмерната ми, истинска любов,
изпепеляваща до изгрев слънце -
в сърцето ми ще бъде цял живот...
И нищо, че мечтите си погребах,
и нищо, че животът ми разби -
невъзможно е да се забрави,
немислимо е да отлети...
До края обещах да те обичам,
очите ми докато виждат светлина,
оставам със неизлечимата си диагноза -
самотна и безкрайно влюбена душа...
© Сис Всички права запазени
Оригиналният текст е по - добър и ще го предоставя такъв, какъвто е.