Бъди щастлив,
когато аз ще съм нещастна,
защото все по теб ще гасна
и само споменът за теб ще бъде жив.
Обичай - силно, страстно,
от сърце ти го желая.
Макар не мене ще обичаш, зная,
а аз обичам те ужасно!
Остани такъв, какъвто си -
истински и непринуден.
Пребори живота труден.
Дано никога не страдаш ти!
Сбогом само ще ти кажа
и само хубави неща ще ти желая.
Но как без тебе ще живея, аз не зная!?
Колко те обичам, не успях да ти покажа...
© Нал Всички права запазени