Моля този стих да не бъде оценяван.
С него искам да кажа сбогом на този сайт.
Поне докато не премине болката ми от една много горчива обида!
Отрониха кестени тежки и тъмни сълзи,
още топли и лъскави, се търкулнаха по паважа.
От какво есента тъй горчиво тъжи?
Кое от смълчаните голи дървета ще каже...
И заседнаха глухи и сиви, сърдити мъгли,
във косите ми вплетоха влажни пръсти, крадливи.
Как да вдигна очите си, в тях небето боли,
непрежалило птиците, дето от нас си отиват.
Черна угар, настръхнала, сякаш рана лежи -
преболяла от спомени бавно заспива земята...
Няма тук да се върна, след толкова много лъжи!
С тях и моите надежди за стих и за обич умряха!!!
© Йорданка Гецова Всички права запазени
И знам И разбирам
Бих искала никога нищо да не пиша.
Проклятие е....
и награда, защото се намираме.