14.06.2014 г., 22:07 ч.

Сбогом 

  Поезия » Любовна
544 0 0

Обичам те!!! Прости!!!!

Но ми е нужен друг,

любов съзирам в твоите очи, 

но топло рамо искам тук!!!


Да бие редом с моето едно сърце

и всички болки... само, само

да бъдат обич в нечии ръце,

е всичко трудно да е минало!!!


Обичам те!!! Прости!!!

Но изборът е твой!!!
Любов струи от моите очи,

но ти не можеш да си мой!!!


Довиждане!!! Прости!!!

Не... сбогом казвам аз!!!

Любов... но аз  и ти 

не може да сме заедно във този час!!!


© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??