Прости ми, че обичам те,
щом мрачна есен съм за тебе,
и че хладен съм октомври
пред хубавото юлско време.
Не ме вини, че съм коприна,
аз мога да съм лен, памук и дантела,
макар и ранима, но винаги толкова смела.
А сега забрави ме,
аз съм жената, която нощем ще чакаш.
Не споменавай моето име,
само тихичко самотен ме очаквай.
© Стеси Всички права запазени