До вчера за мен ти беше приятелка.
Беше една половина от моето сърце.
Но днес превърна се в предателка -
ти моята любов отне.
Заклехме се да бъдем заедно до край
и да не свьршва нашето приятелство,
но, ''приятелко'', помни и знай:
не прощавам аз предателство.
Сега върви, не го оставяй сам
във този късен час,
дай му това, дето аз не можах да му дам.
Сбогом, приятелко, трьгвам и аз!!!
© Еми Всички права запазени