11.09.2009 г., 0:09 ч.

Сбогуване 

  Поезия
581 0 8



не виждах нищо

само

потъвах в гласа ти

бях до теб близо

много

искаше ми се

на тръгване

просто

ръцете ти да сгуша

да те погледам в очи

и

да помълчим

 

до следващия път

някога

 


 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??