Прощавай!
И сбогом навеки!
Аз си тръгвам - ей така, без вина.
Разделят се наште пътеки
след дълга любовна война.
Прощавай -
че влюбих се в тебе,
че бе ми
приятел,
любовник,
баща!
Не, нямал си нужда от мене!
Аз натрапих се просто сама.
Най-накрая открил Любовта си,
ти оставяш ме...
Как да те спра?
Вече преча? Разбирам това...
Ех, спокойно... Ето... Тръгвам...
Сега!
Накъде ли човек да поеме
без сърце и душа?
Прощавай... Лъжа!
© Силфида Всички права запазени