Сбор
Честит сбор -
да сме живи, здрави, щастливи,
повече от майска роза красиви,
като спокоен летен ден миролюбиви,
задружни,
свободни от негативни емоции- ненужни,
вие сте моето семейство - знам,
повод да се гордея с вас имам - голям,
дано се радвате на мен като булка,
да ви нося сполука,
честито - да сме задружен семеен отбор!
Послеслов: Поздрави за предстоящия сбор на Павликени.
© Пламена Сомова Всички права запазени