30.07.2007 г., 23:10 ч.

Сценарий  

  Поезия
532 0 1
Политическата "кръгла маса"
следния сценарий изработи -
вместо заможна средна класа,
да има общество от кръгли идиоти!

© Любомир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??