СЧУПЕНО СТЪКЛО
Каквото е било – било.
Изтеклата вода не се завръща,
не се залепва счупено стъкло
и ние с теб не сме едни и същи!
Не ме търси на стария адрес –
там вече никой не живее...
Остана само дворният ми пес –
по спомени да джафка вместо мене.
Ти в някой друг живот ме потърси,
където няма спомени предишни.
Тогава, знам, какъвто и да си,
поне въпросите ще са излишни!
© Христина Радомирова Всички права запазени