30.01.2007 г., 19:42 ч.

сега 

  Поезия
626 0 0

Приближи се към мен -

докосни ме,

приближи се към мен -

прегърни ме,

приближи се към мен -

целуни ме.

Ела при мен -

опознай ме,

ела при мен -

пожелай ме!…

© Красимира Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??