21.07.2015 г., 14:48 ч.

Сега 

  Поезия » Любовна
583 0 5

Сега съм по-спокойна. Не заспивам

със спомена за твоите очи.

Не те желая плашещо и диво.

Страстта ми избледнява и мълчи.

 

Не съм зависима от твойто име.

Не мисля все за твоите ръце.

 И по замръзнали прозорци зиме

аз не рисувам твоето лице.

 

Живея кротко, незабележимо,

облякла с радост новата си същност.

Но се намразвам бавно, непростимо

и все се питам:  „Жива ли съм всъщност?” 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??