Скрих си очите. За да не гледат през нищото.
Налях си уиски с пристигането на зората...
... Ще препаририрам сърцето си като красива пеперуда,
преди да решиш да ми подрежеш крилата.
Заспивам до прозореца. Без да те чакам.
Лягам сама в средата на деня.
Не говоря по телефона. Отбягвам хората.
Затворих в буркан парчето си душа.
Сега аз не мога да те преживея.
Тихите ти стъпки ми кънтят в сърцето.
Вишните са цъфнали. А ми свети полюлея,
тихичко очакващ твойто незавръщане!
Сега аз дори не искам да те преживея.
Научих нещо - мога да съм силна.
Няма да подтискам чувството, за да оцелея...
... няма да те преживявам - ще те изживея!
© ТтТтТтТтТ Всички права запазени