Ще бъде много дълъг моят път,
по който аз вървя към теб, нали.
Сега не може. Друг е днес светът.
Ще бъде много дълъг моят път.
И свивам обичта си в тиха гръд.
В очакване безкрайно ще боли.
Ще бъде много дълъг моят път,
по който аз вървя към теб, нали.
И сякаш са във спор и дух, и плът.
Ще бъде много дълъг моят път.
Далече е щастливият ми кът.
Цял век от тебе, мила, ме дели.
Ще бъде много дълъг моят път,
по който аз вървя към теб, нали.
© Асенчо Грудев Всички права запазени