Представяш ли си в тази влажна есен
ръката, със която те докосвам,
как носи полъха на пролет и череши?
Представяш ли си в тази дълга вечер
очите, със които те изпивам
и оня кратък миг, а всъщност - вечност?
Представяш ли си утрото с ухание
и устни по настръхналата кожа?
Сега си представи - желания.
© Найден Найденов Всички права запазени
Прекрасно начало на седмицата!
Благодаря ти и аз!