10.02.2009 г., 18:53 ч.

Сега те обичам 

  Поезия » Любовна
810 0 0

Искам тя да ме обича с бедрата си, портал към същността,

с нозете си, така мили,

с торса си, извиващ се и горещ,

с гърдите си, о, нейните гърди са така божествени,

с ръцете си, нейните всемогъщи ръце,

с пръстите си, които проникват в тайните на душата ми,

с устните си, ах, нейните сладострастни устни, цветя от най-нежните,

с косите си, водопади кадифен шоколад,

с очите си, да, с очите си!!!

 

Искам тя да ме обича с душата си, нейната мъдра душа,

с мислите си, мисли с цветове на дъга,

с ума си, който пониква, омайва и пада,

със силата си, тихата сила на вечността,

и със слабостта си,

с нейното всецяло могъщество на Божествено творение;

 

Искам тя да ме обича с топлината си, пулсиращата й топлина,

със студа си, кристален и свеж,

с яростта си, о, поривен вятър,

и с най-нежните си желания,

ах, как желая да й даря вечността!

 

Ах, как желая да бъда единствено ласкави ръце, които се спускат по бедрата й,

ах, как желая да бъда огъня в камината, който топли нозете й;

„Ах, как желая да бъда най-великият музикант, а ти да бъдеш мой израз

и най-проникващ из глина, когато творя теб!”

 

И как желая, о, Сила, да сътворя още едно чудо с ръцете си

и то да отеква във висините на първородните планини,

и нейните устни да ме опиват и да спират дъха ми, нека даже само видение бъде,

но нека ме давят във яростта, радостта, сладостта, красотата и мрака,

о, нейните очи нека ме давят! Как искам...

 

„И както потъвам сега всеки път, когато те видя,

и както познавам неосезаеми пориви на твойта душа в дълбините,

и както винаги виждам как лъчи светлина неотемлима част от твоята същност са,

ти дави ме, умолявам те, в усмивката си, в прегръдката си, в смеха си и във плача.

 

Аз искам да дишам от твоя дъх, и от вечния,

аз искам да слушам от твоя глас, и от нечутия,

аз искам да виждам от твоите очи чудесата

и да вървя по пътя, който ми показа, защото...

 

Утре никога не идва, вчера остави своите прашни следи по асфалта,

затова позволи ми да те обичам само днес,

и да вървим ръка за ръка по пътека зелена,

и нека единствено днес да цъфтят цветята,

и нека единствено днес смисъла да държа за ръкa,

а днес... е само сега... и сега те обичам”

© Илейн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??