Кожа с цвят на шоколад,
устни нежни, аромат - кафе...
Преобръщат моя малък свят.
Непреодолимо, парещо желание...
Целувки - огън. Страст и топлина...
Ръце - сатен, танцуват плавно.
И тихи вопли чуват се едва,
когато в мен проникваш бавно.
Сладки тръпки тялото разкъсват.
Догарят свещите в нощта край нас.
Две тела в едно се сливат.
Извиват се от пламенен екстаз.
© Румяна Неделчева Всички права запазени