Морска пяна по гърдитe ти пълзи,
после върху устните ни се разлива.
Паяжина се разстила в твоите очи,
влязла съм във своята стихия.
Дланите по пясъка плъзни,
помоли ме и щастлив ще те направя.
Всичките ми тайни съблечи,
тялото от страст се изтезава.
Времето с вика си спри,
тръпка мислите сковава.
Отпусни се и не говори,
може утре да ме няма.
© Емили Всички права запазени