Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Ама си ми щура и капризна -
Нови пози, стойки и чалъми,
там да цункам, тук да близна,
и магия искаш вместо думи...
Но нали момченце съм послушно,
слушкам много, даже изпълнявам!
Гледам никога да не е скучно,
и където трябва... го подавам!...
Е, и аз си имам топ мераци,
но и ти... отлично ме четеш...
Няма нужда между нас от знаци,
че едно сме, като вафла със пълнеж!...
16.02.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени
Благодаря, Ничка 😊