17.04.2012 г., 14:31 ч.  

"Село" Варна 

  Поезия » Хумористична
556 0 2

Бойко пак направи гаф голям,

от който да останеш ням.

Това тиквено човече дебело

каза, че Варна била село.

Сякаш за тоя пуяк наперен

Банкя е град свръхмодерен.

Тя е център на древна цивилизация

още от времето на шумерската нация.

А сега там има високи небостъргачи.

Произвеждат се там маркови илачи.

Сякаш там си в тридесети век.

Индустрията там е главно хай тек.

А във Варна с ралото орат

и корени и диви плодове ядат.

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??