Сенки от миналото нахлуват в мислите като неканен гост.
Изгряват като най-далечните и тъмни звезди на небето,
носейки със себе си призраци от миналото.
Призраци бледни и мрачни, които разтърсват душата.
Сенки от миналото изплуват като непознати създания от морето.
Като вълна, тласкана от силна буря,
се разбиват в беззащитните брегове на сърцето.
Сенки от миналото избледняват като увяхващ цвят.
Отдръпват се и дават път, както луната на слънцето при изгрев.
Отдръпват се, за да може като бяло гълъбче на маслинова клонка
отново да дойде любовта!
© Натали Петрова Всички права запазени