След като Бойко се окъпе
с чудотворната вода -
възход за България ще настъпи
според пророчество на Ванга*.
Професоре, как не ви е срам
тъй да сервилничите там!?
*Думите са на Божидар Димитров, става въпрос за чудотворната вода в Плиска
© Георги Всички права запазени