Сетивност е.
Онази мнима граница
от теб до мен.
Обречена?!
И крехката ù образност
не е тъй цветна.
А някога...
пчели заспиваха
в цветчета
на камбанки.
Помниш ли?!
И розите ухаеха
на нежност.
И се надпяваха
щурци в тревите,
влюбено.
Сега ли?!
Замлъкнали -
пчелите и
щурчетата...
Оглушавам ли?!
Дори и аромата
на цветята
не е толкова
изтънчен.
Износиха се сетивата
вече.
... Неприсъщо.
© Нели Всички права запазени