Произведението не е подходящо за лица под 18 години
псевдо-Реквием 18+
1. Introitus
обичаш течностите ми
значи ме обичаш истински
2. Dies irae
Грешен съм, Господи,
грешен,
защото казано е,
човек не може да изчука всичките жени,
но грешно е, ако не се опита…
Спирам да питам, Господи, защо,
защо оставяш недолюбени девойчета,
защо не виждаш, че им се чука та
не виждат 2.
То ясно е:
не само аз не съм опитал…
Мъжете грешни са. ВсичкиТЕ.
3. Stabat mater
Ти, мила моя, си като пианото:
нуждаеш се от постоянно чукане и акордиране.
То, милото, хормони няма,
а се подмокря също като тебе,
когато свиря Мориконе.
Мастурбирате ли.
4. Lacrimosa
Нещастието е заразна болест
и самотата – тоже.
Не ми говори за доблест, боже.
Има по-страшна болест:
Тя старостта е.
Тя искането, но неможенето е.
Тя богомолка е и ме кльопа.
Кльоп,
кльоп,
кльоп.
5. Sanctus
… защото и в Библията е казано:
„Не правете спам, правете секс!”,
единственият начин да се отървеш от изкушението е
да му се отдадеш,
а ти, Мария, си билка-страстниче.
Извънземно цвете.
6. Benedictus
нощта е нежна
нежна е нощта
разюздана и снежна
нощта е бременна
с Любов
7. Agnus Dei
искам
бааавно
бавно да се стичам
по улея
на твоите мечти
искам
да сричам звезден прах в очите ти
искам
аз да съм притчата за слънчогледа
която ни врича в Ра
8. Lux aeternum
Ти руна си
ми казват знаците
и сигла си - гориш
и нека свети името ти на Небето
сега ме инвокирай
и ме роди от Непроявеното
и наречи ме Бог/Богиня с името на муза.
и нека бъдем еманация на Светлината
и нека бъдем еманация на Светлината
и нека бъдем еманация на Светлината
Бог-форма
@
@
@
@
@
@
@
© Ангел Всички права запазени