1. Пролет е...
Рони се цвят
от ръцете
на явора...
2. Лято е...
Вятърът тихо
ятото
води...
3. Есен е...
В сеното
заспала е
месечината...
4. Зима е...
От зимника
виното
взимам...
и... отпивам
от всички
Сезони...
© Недялко Колев Всички права запазени