Как да скрия сърцето зад маска?
Как да сложа на чувствата шлем?
Как да бия любовна спирачка,
като обич прелива отвсякъде в мен!?
Може ли щабът да ми сложи забрана,
карантина самотна да ми бъде другар?
Ще има ли глоба за надежда и вяра?
Трябва ли радост с тъга да сменя?
Стига със тази вирусна драма!
Не искам кошмари всеки ден да чета.
Искам в простора да се рея засмяна,
като птица свободна и аз да летя!
© Пламена Владимирова Всички права запазени