Ш А М П И О Н С К О
На малка България
големите шампиони
разнасят славата ѝ
по зали и стадиони.
И се носи вред по света
на Родопа омайната песен,
повеят от гората на родният ни Балкан
и заветът Космополитен на Левски...
01.08.2024 г., гр.Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени