когато носорозите се смееха
в най-розовата осма нощ от седмицата
изчезна времето
@
тогава стадото дълбаеше из сънищата ми
булдоци впрегнати в булдозери
куфееха в най шантавия ми порно филм
а аз
изронил сълзи в локвата
която искаше да ме погълне
избрах си крайчето на понеделника
което зрееше във устрема на устните ти
и тъкмо да се гмурна окрилен
в най романтичния круиз по
влажното ти тяло
@
изчезна времето
тогава седмицата се разпадна
в осем смешни нощни рози
© Ангел Всички права запазени