Утро сънено и сгушена съм в теб.
Мъркам като котка, не говоря.
Всичко е прекрасно и ми е наред.
Благодаря и тихичко се моля
и в ума си със Любов редя –
мислите във шарена мозайка,
във която пресъздавам си Света,
в който ти за мен и аз за теб съм раждана.
© Ирен Всички права запазени