Същинският Аз, скрит зад хиляди воали,
саркастично се надсмива над философии стари
с приготвена към края на пътя шега
за цялата истина и вселенска игра:
"Ти си това което е в теб,
преди да го откриеш и приемеш
ще ти трябва пробуждане
съпроводено с много късмет!"
След всяко стъпало разлистваш по малко
характер, душевност и твоят идалго.
Изпитанието преминал получаваш награда...
изпитание ново с илюзорна измама.
© Валя Сотирова Всички права запазени