18.04.2015 г., 22:36 ч.

Шеговито 

  Поезия
320 0 0

Ела при мен, ще те даря със нежност.
Ще те целувам само с топлина.
За миг ще изживееш цяла вечност.
Ще вдишаш аромат от красота.


Воал ще съм за твоите желания
и ще отмия лошото, въобще.
Не се потдавай грам на колебания,
искам те със цялото сърце...


Чувах този глас като молитва
и чудех се, отде така звучи. 
Легнах си и тъкмо се завивах
когато Банята започна да крещи.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??