Шегуваш ли се? Толкова е късно...
Направи ми подарък любовта.
Едва успях от мен да я откъсна
и ето, че се връща бавно тя.
Страхуваш ли се?… Колко време мина...
Защо живеем просто ей така?
Нали когато чувствата не стигат,
започват да се случват чудеса…
Чудеса се случват и по всяко време.
Прегорели чуства се изпълват с цвят,
а от нас се иска, дявол да го вземе,
от мечтите да си построиме град.
Ела до мен, налей си и празнувай.
Почивай си на моите рамена...
За вчерашното само не тъгувай.
Не искам даже да те разбера.
Чудеса се случват и по всяко време.
Прегорели чувства търсят светлина.
Късно снощи в тъмното си мислех.
Сигурно си прав. До сутринта...
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени