15.03.2008 г., 9:30 ч.

шепи думи 

  Поезия
563 0 0
"Две шепи думи, които болят от красота..."
Пламена Стоянова



Рисувам, мечтая, копнея,
тъгувам, гадая, милея,
сънувам, мислите към тебе водят и летя,
жадувам, на теб се отдавам и като огън горя,

плача, на теб се обричам,
към ада крача, към теб тичам,
вярвам и всеки път бих поела,
за теб ставам смела,

чувствам се пълноценна и се смея,
в твоите очи потребна, за теб живея,
на теб се вричам,
просто те обичам.


Ангел, надежда, блян, мечта,
слънчев лъч, многоцветна дъга,

слабост единствена, ярка звезда,
моя сила, пътеводна светлина,

спътник в живота, чиста красота,
ключова музикална нота, доброта,

лек, спокойствие, мило същество,
мислено пътешествие, мъдро дълголетно дърво,

чаша отровна или щастливи дни,
песен любовта или просто ти.


"Две шепи думи, които болят от красота..."
задето всичко това е просто една недостижима мечта!

© Пепел от Рози Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??