По-истинска не мога и да бъда,
будеща се сутрин все до теб,
тези чувства, сякаш по принуда,
постоянно крият се във мен...
Искам да докосна тишината,
мислеща, че мога да те имам,
искам да почувстваш самотата,
вярвайки, че няма да се видим...
Искам да прегърнеш любовта ми,
чувствам се безмислена сега...
Искам да усетиш обичта ми,
шепнейки „Обичам те" в нощта...
© Ивона Иванова Всички права запазени