Едно прошепване на нещо лично.
Мисъл. Песен на пиано.
Чувство, някак си различно.
И думи - малко онемели.
Едно докосване на две въздишки.
В тишината. На души самотни.
Тишината я създават всички.
Ние двамата творим мелодия.
Едно неволно разминаване.
Във времето, създадено от други.
И пак е тихо. На разсъмване.
Само вятърът припява. Глухо.
© Някоя Всички права запазени