7.10.2011 г., 15:19 ч.

Шепот 

  Поезия » Любовна
481 0 0

Под дървото ти стоеше,

с едничка роза в ръка,

на тебе тайно тя шептеше,

за мен и моята тъга.

 

Аз отново ще се върна

при теб и твоето сърце,

тогава аз ще те прегърна,

ще целуна твоето лице.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??