От както те срещнах се промених,
обикнах те силно и с теб се преродих.
Показа ми нещо чуждо за мен,
научи ме какво е винаги да си до мен.
Заля ме с усмивки, дари ми топлина,
спечели сърцето ми и запали в мен искра.
Искра непозната, но силна и свята
и всеки ден тя става все по-необятна.
Мислите ми ти превзе, в сънищата ми влезе.
Без теб съм студена, без теб ще умра,
обичам те силно и истинска ми е любовта.
За шест месеца почувствах много силни неща,
отдадох се на страстта.
Обичам те много, помни,
моето сърце ти принадлежи.
Искам тебе и нищо на света,
не може да ме разyбеди за това.
Желая те много, това не отричам,
"честит ни празник" изричам и на твоето сърце се вричам.
Нашата любов ще блести и след години,
тя с нас ще гори.
Не забравяй и помни
светлия ден, светлия миг,
когато очите ни се събраха и
сърцата сляха!!!
© Диляна Всички права запазени