21.11.2008 г., 10:26 ч.

Шишенца с лак за нокти 

  Поезия
646 0 5

Шишенца с лак за нокти

Прах по масата

Часовник

 

И в празното на стаята

Мълчи едничък стол

За който ние ще се скараме

 

И римите по тротоара просят

Защото всичките ти дрехи

Са износени

 

И мъничките ти сълзи

По тънките ти пръсти тичат

В опит да ги изсушиш

 

Прибирам се за да те открия мъртва

Под пластовете черен грим

От дни не си опитала да ме прегърнеш

 

Прибирам се за да те открия хубава

В усмивката на някой друг

Защото ми е забранено да ревнувам

 

И чувствата по масата неподредени

Увяхват заедно със есента

Заради това че са несподелени

 

Отпивам

Отпивам

И падам до теб

 

Обичам те

Искам те

Още

 

21.11.2008

 

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??