5.09.2008 г., 21:32 ч.

Шишенцето с вода 

  Поезия » Хумористична
505 0 2
Стоейки си на столчето,
отпивам от шишенцето с вода,
утолявам своята жажда.
Отпих веднъж и сякаш
равномерно цялата течност
във мене се разля -
не мога да си обясня, къде навлиза?
Отпивам пак и леден порив
нахлува в моето тяло -
реших да му се отдам изцяло,
изпих на екс шишенцето с вода.
За миг настъпи неприятна тишина.
В стомаха ми пеперудки захвърчаха
и към банята ме призоваха...

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??