На шкафчето..
Под дървото на живота
в сянката на тайните
скрито е шкафче
с многобройни бразди.
Да го отворя не смея,
че като в кутията на
Пандора
скрити са вътре
болезнени следи:
спомени за
отминало щастие,
предателства
от хора "добри",
чувства от невъзможни
и преживени любови,
рани - пресни и стари,
тайни скандални и
забравени мечти.
И все пак пазя
ключа, защото
в това шкафче е
моят живот.
© Лора Всички права запазени